Escuchar

Consulta d'assessorament psicol˛gic

Contenido en el idioma por defecto

Si experimentes nivells massa elevats d’ansietat o estrès, baix estat d’ànim, problemes de relació amb els altres, malestar difús que dificulta la teva activitat diària, acadèmica o professional, o simplement et preocupa alguna conducta que t’agradaria canviar, consulta’ns.

El nostre objectiu és oferir un servei d’assessoria psicològica i consulta conductual centrada en la millora del benestar personal. T’ajudarem a entendre què et deu passar, t’assessorarem sobre el que pots fer per millorar i, si cal, el lloc on hauries d’anar per solucionar el problema. Tot amb la màxima garantia de confidencialitat.

Consulta atesa o supervisada per membres del Servei Universitari d’Atenció Psicològica de la UIB (SUAP-UIB), que són psicòlegs especialistes en psicologia clínica o psicòlegs generals sanitaris, amb ajut dels psicòlegs en formació del Màster en Psicologia General Sanitària de la UIB.

                         

Pots contactar inicialment amb nosaltres a través de l’adreça electrònica suap@uib.es, i et donarem hora per poder-te atendre els divendres, de 9.30 a 13.30 hores, i els dimecres, de 16 a 19 hores.

Documentos relacionados