Escuchar

Programa d'atenció a les altes capacitats

Contenido en el idioma por defecto

El Programa d’Atenció a les Altes Capacitats Intel·lectuals pretén donar resposta a les necessitats que les persones amb altes capacitats intel·lectuals (ACI) i les seves famílies tenen en qualsevol de les etapes de la vida. Aquest projecte s’emmarca en el Servei Universitari d’Atenció Psicològica de la UIB (SUAP-UIB), que engloba activitats assistencials en l’àmbit de la psicologia clínica, la psicologia educativa i la promoció de la salut. 

El PACIS està especialitzat en el treball amb la intel·ligència, la creativitat i les altes capacitats (precocitat, talents, superdotació, dobles excepcionalitats, etc.). El nostre objectiu és oferir suport a les persones amb altes capacitats; orientar les famílies que tenen un fill/una filla amb aquestes característiques o bé que puguin tenir sospita d’aquest fet; assessorar els educadors, equips educatius i altres professionals en aquest àmbit; investigar sobre el tema de les altes capacitats i la creativitat; així com oferir un punt de referència per als alumnes de la nostra comunitat educativa amb altes capacitats.

            

L’horari de la consulta és els divendres de 9 a 14 hores. Cal demanar cita prèvia. Contactau amb el programa a través de l’adreça <pacis@uib.es>.

Documentos relacionados